top of page

Как действа

Какво е KIOO и как функционира?

 

KIOO е онлайн магазин за мебели, декорации и аксесори за дома и начина на живот. KIOO съчетава кампании с продукти, валидни няколко дни, за да създаде най-доброто онлайн пазаруване.

 

Как се изчислява крайната цена на дадена поръчка?

 

Стойността на поръчката се формира от цената на продуктите (посочена за всеки продукт) и транспорта. Ако сте избрали начин на плащане чрез наложен платеж, се доплаща допълнителна такса за него.

 

Как се плаща?

 

Можете да заплащате при доставка (в брой или ПОС, в леи), онлайн с картата (чрез PayU), на вноски с помощта на кредитните карти на партньорските банки или можете да изберете плащането чрез платежно нареждане. Плащането при доставка се придружава от допълнително заплащане на наложен платеж. Ако изберете платежното нареждане имате 48 часа от извършването на поръчката за извършване на плащането, като ние трябва да го потвърдим по имейл на contact@kioo.bg.

 

Кога и как се осъществява доставката ?

 

Времето за доставка на продуктите варира в зависимост от тяхната наличност и е посочено на страницата за всеки продукт. Доставката се извършва чрез куриерска фирма в рамките на посочения период на поръчката, който се влияе от продукта с най-дълъг период на доставка.

В какъв срок става доставката след като поръчката

бъде изпратена от склада ни?

 

При изпращане на пратката от KIOO ще получите известие на имейла и в рамките на няколко дни ще бъдете уведомени от куриер (телефон / SMS) за деня на доставката .

 

Може ли да закупя и да получа фактура и квитанция на фирма ?

 

Да.Това, което трябва да направите е да изберете опцията "Да" на въпроса "Желаете ли фактура"? Ако желаете квитанция, може да я поискате при доставка на куриера, при заплащането на поръчката.

 

Може ли да проверя поръчаните продукти в момента на доставка ?

 

Опцията" Преглед на поръчка при доставка" е активна,така че може да проверите продуктите пред куриера. В случай ,че някой от продуктите е увреден ,Ви молим заедно с куриера да съставите протокол за увредената пратка и след това да го изпратите на имейла ни contact@kioo.bg.

 

Как мога да обединя повече поръчки?

 

Ако сте направили няколко поръчки за кратко време (с максимум един ден разлика в крайната дата за доставка), можете да изберете да бъдат обединени, за да бъдат доставени едновременно. Изпратете имейл на contact@kioo.bg, с кодовете на поръчките, които желаете да бъдат обединени. Първоначалната поръчка ще бъде анулирана, а свързаните продукти ще бъдат добавени към реда, с който се иска кумулиране. Обединяването е валидно само за поръчки с плащане при доставка.

 

Може ли да забавя/отложа доставката ? Как ?

 

Поръчка може да бъде отложена от последният ден за доставка ,отразен в нея. За да изискате това задържане/забавяне , Ви молим да изпратите имейл на contact@kioo.bg, като уточните номера на поръчката или можете да отложите поръчката си от Вашия профил-Вашите поръчки.

 

Как мога да откажа поръчка?

 

Може да откажете поръчка директно от Вашия профил ,като натиснете на бутон "Анулиране на поръчка" . Това може да се случи само, ако поръчката все още не е опакована и изпратена към Вас. Друг начин за отказ е да ни изпратите имейл на contact@kioo.bg, като посочите номер на поръчка.

 

Как мога да откажа един продукт от моята поръчка?

 

За отказ на един продукт от поръчка е необходимо да изпратите имейл на contact @kioo.bg с номер на поръчка ,названието на продукта ,който желаете да откажем и количеството .Продуктът може да се откаже само,ако поръчката все още не е опакована и изпратена към Вас.

Как мога да върна един продукт?

 

Може да върнете продукт в рамките на 30 дни от получаване на поръчката .Връщането е безплатно ( транспортът е заплатен от KIOO) и се осъществява чрез куриер ,в посочената от Вас дата във формуляра. За да задействате процедурата, влезте в секцията "Връщане на продукт" в горната част под "Моите поръчки" в потребителския ви профил. Опцията е активна само ако сте в профила си.Възстановяване на сумата по върнатите продукти ще бъде преведена в посочената банкова сметка , в срок от 14 дни. В случай, че не сте попълнили формуляра за връщане, трябва да се уверите, че продуктите са доставени на адрес ул.Марица, Благоевград ,пощенски код 2700 и да изпратите данните за идентификация на връщането по имейл на contact@kioo.bg.

 

В какъв срок получавам парите от връщането?

 

Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 дни от датата, на която сме били информирани за връщането на продуктите

 

Мога ли да заменя продукт от моята поръчка с друга?

 

Вече направена поръчка не може да бъде променена.Необходимо е да отмените текущата поръчка и да направите нова, ако искате друг вид продукт, друг модел или друг цвят, но не преди да проверите наличността на продукта на сайта KIOO.

 

Мога ли да добавя още продукти към моя съществуваща

поръчка?

Към вече направена поръчка не могат да се добавят други продукти. Необходимо е да направите нова поръчка на сайта. Ако срокът за доставка съвпада (крайната дата е еднакаква или е с ден разлика ), ние можем да ги обединим.

Какво да направя, ако съм получил увреден продукт?

В случай,че сте получили увреден продукт, Ви молим да ни изпратите имейл на contact@kioo.bg със снимки,които да покажат степента на щетата.Искането ще бъде поето от екипа на KIOO.

 

Как мога да променя данните за доставка?

 

За промяна на адреса за доставка или телефонния номер е необходимо да ни изпратите имейл на contact@kioo.bg с номер на поръчката и новите данни за доставка.

Забравих паролата си, какво мога да направя?

Кликнете на "Вход" и "Забравена парола" или отидете на https://www.kioo.bg/?forgotPassword=true и въведете имейл адреса, с който сте се регистрирали. Ще бъде генерирана нова парола от системата и ще бъде изпратена на посочения имейл адрес.

 

Къде мога да намеря документите, свързани с поръчката?

 

Данъчната фактура и другите документи, свързани с поръчката (гаранция, инструкции за употреба и описание на продукта, декларации за съответствие), могат да бъдат изтеглени от Вашият профил KIOO. Отворете страницата "Моите поръчки" в секцията "Моят профил", кликнете върху линка "Детайли" за всяка поръчка и ще намерите линковете за тези документи.

 

Кога мога да намеря продукт, който е разпродаден ?

 

Офертите са ограничени във времето, но се опитваме да върнем продуктите на сайта в зависимост от наличността на доставчик. За да проверите конкретен продукт, можете да проверявате от търсачката на сайта.

 

Мога ли да върна повече от един продукт от една и съща поръчка?

 

Да, може да се върнат повече от един продукта от една и съща поръчка или от различни поръчки от линка "Връщане" от твоя профил. След като се изберат продуктите и се попълни изцяло формуляра, куриера ще приеме върнатите продукти (в максимален срок от 30 дена) от една или повече поръчки.

bottom of page